Succesbeheer Traineeship 


Als beheerder van onze software heb je een enorm belangrijke rol in je organisatie. Daar willen wij je bij helpen. We willen je helpen de allerbeste beheerder te worden: een succesbeheerder! Daarvoor hebben we Succesbeheer Traineeship opgericht. Acht weken lang verdiep jij je in de software en cultuur van AFAS.

Het Succesbeheer Traineeship kent een Beginbazen en Eindbazen groep. Het traineeship is daarmee geschikt voor zowel relatief nieuwe beheerders als voor doorgewinterde Profitbeheerders.

Doel: 

Jij wordt een succesbeheerder!


Acht weken lang werk je case-gericht aan je kennis van Profit. Je krijgt alle productkennis en leert omgaan met verandering & projectmanagement.

Psst , wanneer kom jij het Traineeship volgen? Check de planning!

Heb je een vraag? Neem contact op.

Inhoud: Wat gaan we doen?

  • Je gaat in jouw omgeving aan de slag met een bedrijfsspecifieke case
  • Wekelijks krijgt jouw groep de beschikking over een consultant voor inrichtingsvragen
  • Je krijgt toegang tot al onze reguliere cursussen voor zelfstudie
  • Wij geven je vanuit AFAS inspiratiesessies om te laten zien wat er allemaal mogelijk is
  • Je leert presenteren en om te gaan met weerstand
  • Actieve begeleiding door ervaren AFAS-medewerkers
  • Je bent onderdeel van de AFAS-cultuur!
  • Er is een begin- en eindbazengroep. (Kijk hier voor meer informatie).Wat is het tarief?


Beginbazen: €5.000,- (all-in)


Eindbazen: €7.000,- (all-in)Binnen het Traineeship hebben we een beginnersgroep en een gevorderden groep. Wij noemen dit Beginbazen en Eindbazen.

Benieuwd naar het verschil tussen deze groepen?

Hoe ziet de Planning eruit?


Gedurende acht weken zul je op woensdag, donderdag en vrijdag bij AFAS aanwezig zijn. Wij houden tijden aan van 09:00 - 17:00. Elke week heb je met de groep één dag de beschikking over een consultant, krijg je een inspiratiesessie en werk je zelfstandig op onze academy aan jouw Kees.

Hoe kan ik me voorbereiden?

Om de acht weken bij AFAS zo goed mogelijk te besteden vragen we je om een Kees (bedrijfsspecifieke casus) voor te bereiden. Deze Kees zorgt ervoor dat je een proces binnen jouw organisatie direct kan automatiseren met behulp van Profit én dat je focus houdt tijdens het traineeship. Het is namelijk heel verleidelijk om álles te willen weten van Profit, maar dat lukt niemand in acht weken.

De Kees dient dus als een rode draad. Bijkomend voordeel is dat je tijdens de eindpresentatie meteen een nieuw geautomatiseerd proces in gebruik neemt. Uiteraard krijg je naast jouw Kees heel veel informatie van andere functionaliteiten van Profit mee, heb je de mogelijkheid om cursussen te volgen, inspiratiesessies bij te wonen en éxtra's in te plannen.

Voorbeelden voor een Kees: 


Werving & Selectie (Werkenbij)

Inkoop + beoordeling via InSite

Klantenservice

Van prospect tot verkoopfactuur

Vrijwilligersportal


Twee weken voor de start van het traineeship krijg je toegang tot jouw persoonlijke portal. Hierover krijg je t.z.t. een bericht met de URL naar de pagina. Op dat moment zullen wij je koppelen aan een buddy die jouw eerste aanspreekpunt zal zijn tijdens het traineeship. Die buddy is een medewerker op onze Academy die zelf wordt opgeleid als consultant. Hij of zij kan je koppelen aan de juiste mensen binnen AFAS en kan met je meedenken over jouw planning, Kees en eindpresentatie.

Jouw buddy zal je twee weken van te voren vragen om de Kees toe te voegen aan de portal. Op die manier kunnen we kijken of deze Kees realistisch is en kunnen we mogelijk nog bijsturen. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je twijfelt over jouw Kees, wij denken graag met je mee! Vlak voor de start van het traineeship vragen we je om een korte PowerPoint toe te voegen voor de kick-off op de eerste dag. Dan presenteren alle trainees kort hun Kees aan de betrokken AFAS medewerkers en mede-trainees.

Jaik wil alles weten!


Ben je overtuigd om deel te nemen aan het Succesbeheer Traineeship?
Schrijf je dan in via onderstaande button!Hoe word je in twee maanden Profit Baas?

Je wordt gebombardeerd tot AFAS Profit Beheerder. Wat nu?! Je kent AFAS wel van AZ, AFAS Live of het AFAS Circus theater en van onze software, maar wat dit voor jouw bedrijf voor mogelijkheden biedt is nog een vraagteken. Geen paniek! Wij hebben het Traineeship Succesbeheer in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat jij een ware Profit Baas wordt.


Auteur: Roos van der Spek, Trainer, Leestijd: 4 minuten 

Het verhaal van andere Succesbeheerders