Voorbereiding Traineeship


Acht weken lang intern bij AFAS, dat is nogal wat! Wij zien enorm uit naar je komst! Een aantal praktische zaken regelen wij voor je, zoals een laptop, een demo omgeving, een eigen portaal en elke dag lunch, waar nodig avondeten en korting om te overnachten bij onze buren hotel Van der Valk. Er zijn ook nog een aantal dingen die wij van jou vragen zoals een bedrijfsspecifieke case.


De case


Om de acht weken bij AFAS zo goed mogelijk te besteden vragen we je om een bedrijfsspecifieke case voor te bereiden. Deze case zorgt ervoor dat je een proces binnen jouw organisatie direct kan automatiseren met behulp van Profit én dat je focus houdt tijdens het traineeship. Het is namelijk heel verleidelijk om álles te willen weten van Profit, maar dat lukt niemand in acht weken.

De case dient dus als een rode draad. Uiteraard krijg je naast daarnaast heel veel informatie van andere functionaliteiten van Profit mee, heb je de mogelijkheid om cursussen te volgen, inspiratiesessies bij te wonen en éxtra's in te plannen.

Voorbeelden van een case

Werving & Selectie

Inkoopaanvraag via InSite

Klantenservice op OutSite

Van Prospect tot Verkoopfactuur

Vrijwilligersportal


AFAS Cultuur


We zijn een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie! Met ruim 400 getalenteerde collega’s inspireren we bedrijven tot beter ondernemen. Met als uitgangspunt ons eigen softwareproduct. Als toekomstige Succesbeheerder ben je nieuw bij AFAS, welkom! Op de AFAS uitjes hijsen we ons met vol enthousiasme in themakleding (zie hierboven) en op kantoor zorgen we ervoor dat we er netjes bij lopen. Bekijk hieronder wat kledingtips. Benieuwd naar de rest van onze werkwijzer? Kijk dan hier.