Tarieven & informatie 

 Hier vind je de tarieven van onze dienstverlening 

Tarieven

 

Consultancydiensten (per dag)

Tarieven per 01-01-2023 

Consultant2.000,-
Senior consultant2.240,-
Projectleider2.240,-
> Praktische informatie 
  
Opleidingen (per dag) 
Cursus800,-
Specialisatiecursus800,-
In-Company cursus (locatie klant)

4.000,-

> Praktische informatie

 

 

 

Reiskosten (per uur)Tarieven per 01-05-2023
Aruba120,-
Curaçao120,-
Bonaire100,-
Sint Maarten 150,-

Saba/Sint Eustatius

175,- 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle prijzen zijn exclusief OB/BBO/BAZV en in NAF. 

Consultancy - praktische informatie

 

Hoelang duurt een consultancydag?

Een consultancydag duurt 7 uur (aanvang tussen 09:00 en 09:30 uur).

Annuleren?

AFAS hanteert een strakke planning en wij vragen je de afgesproken datum voor consultancy of cursus slechts bij hoge uitzondering en uiterlijk 3 volledige werkdagen van tevoren te annuleren, verschuiven of wijzigen. Te laat afgezegde afspraken worden doorberekend.

Wat doet een consultant?

Een consultant is erop gericht om de inrichting van de software aan de hand van het gemaakte projectplan of inrichtingsrapport van één - of een aantal pakketonderdelen te begeleiden en te ondersteunen.

Wat doet een senior consultant?

Een senior consultant is erop gericht om de inrichting van de software aan de hand van het gemaakte projectplan of inrichtingsrapport van meerdere modules of onderdelen te begeleiden en te ondersteunen. De nadruk ligt niet alleen op pakketkennis, maar ook op business- en proceskennis. Een senior consultant heeft minimaal meerdere jaren businesservaring.

Wat doet een projectleider?

Een projectleider is eindverantwoordelijk voor het gehele consultancy-implementatietraject, tussentijdse en eindevaluaties bij de klant.

Opleidingen - praktische informatie

 

Hoelang duurt een cursusdag?

Een dag cursus bestaat uit 6,5 uur effectieve leertijd, waarin veel ruimte is voor interactie met de docent en natuurlijk met de cursisten onderling. Onze tweedaagse cursussen zijn altijd op aaneengesloten werkdagen. Cursussen starten om 09.30 uur en we sluiten de dag rond 16.00 uur af. Uit onderzoek is gebleken dat je tussen deze tijden optimaal gebruik kunt maken van je spanningsboog!

Online cursus of bij AFAS?

Bij het inschrijven op cursus, zie je per cursusdatum de locatie waar de cursus gegeven wordt. Dit kan online of op locatie bij AFAS zijn. In je bevestiging vind je ook terug of je cursus online is of op locatie.

Indexatie

Eens per jaar bepaalt AFAS of we onze prijzen indexeren. Meer informatie daarover vind je terug op onze pagina over de indexering.