AFAS Online 

 Alles wat je moet weten over AFAS Online 

AFAS Online maakt het mogelijk om AFAS Profit als applicatie te kunnen gebruiken, zonder technische activiteiten te moeten ondernemen op het eigen computersysteem.

AFAS Online is een SaaS (Software as a Service) oplossing die aangeboden wordt door AFAS Software BV. Zowel de software als de SaaS oplossing komen van dezelfde leverancier. AFAS Online bestaat uit een multi tenant applicatie waarbij elke klant (deelnemer) één of meerdere ‘Profit omgevingen’ kan beheren. In één omgeving kunnen meerdere administraties en werkgevers worden bewerkt. Elke Profit omgeving betreft één SQL-database én toegevoegde bestanden in aparte (omgevings)mappen welke alleen via de applicatie toegankelijk zijn. AFAS Online is als dienst gecertificeerd door de algemeen aanvaardbare wereldstandaard ISO-27001 norm.

Bekijk hier alles over de verschillende certificeringen van AFAS en AFAS Online.

Architectuur

De architectuur van AFAS Online is gebaseerd op standaard componenten. Daardoor kunnen nieuwe ontwikkelingen snel worden gevolgd en uitgerold.

 

Continuïteit

Werken met AFAS Online kan alleen indien er een hoge mate van continuïteit, integriteit en betrouwbaarheid van de systemen gewaarborgd is.

 

Privacy

AFAS wordt volgens de wet aangemerkt als 'verwerker'. Daarom hanteert AFAS verschillende werkwijzen om de privacy van je data te waarborgen en te beschermen.

 

Releasebeheer

AFAS Online volgt de release strategie van AFAS Profit. Nieuwe updates van AFAS Profit zullen eerst op een niet in gebruik zijnde Profit installatie worden geïnstalleerd.

 

Security

Het informatiebeveiligingsbeleid is erop gebaseerd dat alle informatie die klanten via AFAS Online toevoegen of genereren aan de systemen van AFAS Online optimaal beschermd zijn.

 

AFAS Accept

Met AFAS Accept heb je de mogelijkheid een nieuwe versie te testen voordat deze live gaat.

 

Installatie Citrix Workspace

Je installeert Citrix Workspace op alle computers waarop je Profit Windows gebruikt. Op deze pagina lees je hoe!

 

Veelgestelde vragen inloggen

De veelgestelde vragen over AFAS Online hebben we gebundeld in dit handige overzicht.